Ga naar de Twitter pagina....  Ga naar de Facebook pagina....  Ga naar de Youtube pagina.... 

GreenDinoBV

  • 01-07-2016 Slagen in één keer? Stap in de simulator https://t.co/E6AAJZ240t
  • 19-05-2016 Elearning Buschauffeurs wint Generali Innovatie Prijs! https://t.co/0rjaMvz9o0 via @YouTube
  • 19-05-2016 ANWB Streetwise next level wint FIA Road Safety Innovation Award 2016. De workshops zijn door Green Dino ontwikkeld. https://t.co/Reficn7axB

Onderzoek

Green Dino hecht grote waarde aan wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling. De samenwerkingen met universiteiten, hogescholen en onderzoeksinstituten zijn gericht op het valideren en verbeteren van bestaande simulatieproducten en de ontwikkeling van nieuwe producten. 

 

Door kennisuitwisseling met onafhankelijke partijen worden de effectivteit en duurzaamheid van de simulatieproducten verbeterd. Door validatie van de simulatieproducten wordt de betrouwbaarheid objectief vastgesteld.

 

Green Dino werkt intensief samen met o.a. Technische Universiteit Delft (Werktuigbouwkunde), Wageningen UR (marktkunde), Technische Universiteit Eindhoven (Industrial Design), Universiteit Utrecht (Informatica) en Hoge School Arnhem Nijmegen (Autotechniek) en Radbout Universiteit Nijmegen (Dondersinstituut).

 

In het vakblad Rij-instructie van juni 2016 staat een artikel over een onderzoek onder 23.000 oud rijsimulatorleerlingen. Dit onderzoek is in samenwerking met TU Delft uitgevoerd.

 

BriteN

In 2016 is het onderzoeksproject BriteN gestart. Samen met het Dondersinstituut ontwikkelt Green DIno een simulatie game voor het toetsen en trainen van de ontwikkeling van ruimtelijke oriëntatie bij kinderen. Het doel is de functionaliteit van nutrtionele ingrediënten m.b.t. cognitieve en metabole ontwikkeling te kunnen volgen.  

 

Op CANVAS is de virtuele versie van Restaurant van de Toekomst van Wageningen UR getoond. Gedrag observatie in het virtuele restaurant wordt gebruikt om voorkeuren van bezoekers te testen.