Ga naar de Twitter pagina....  Ga naar de Facebook pagina....  Ga naar de Youtube pagina.... 

GreenDinoBV

  • 01-07-2016 Slagen in één keer? Stap in de simulator https://t.co/E6AAJZ240t
  • 19-05-2016 Elearning Buschauffeurs wint Generali Innovatie Prijs! https://t.co/0rjaMvz9o0 via @YouTube
  • 19-05-2016 ANWB Streetwise next level wint FIA Road Safety Innovation Award 2016. De workshops zijn door Green Dino ontwikkeld. https://t.co/Reficn7axB

Virtual Labs

Green Dino ontwikkelt in opdracht virtual labs. Virtual labs worden gemaakt met 3D simulatie technologie en automatische registratie technieken. Virtual labs geven inzicht in een 3D ruimte, een 3D object of een proces dat plaats vindt in een 3D ruimte. Voorbeelden zijn verkeerssimulaties, 3D simulaties van gebouwen en landschappen en winkelsimulaties. Online virtual labs zijn geschikt om usability tests te doen met grote aantallen personen tegen lage kosten.

 

Virtual Shop simulator in gebruik bij Wageningen Universiteit.
Virtual Shop simulator in gebruik bij Wageningen Universiteit.

Deze video laat zien hoe een winkelinrichting wordt gemaakt met de 3D Scene Editor van Green Dino. Voor Wageningen Universiteit is een Virtual Shop Editor gemaakt. De Virtual Shop Editor wordt gebruikt voor marketing onderzoek en omvat een module voor inrichting, een module voor het opzetten van experimenten en een player voor het uitvoeren van experimenten.

Op CANVAS is de virtuele versie van Restaurant van de Toekomst van Wageningen UR getoond. Deze toepassing is ontwikkeld op basis van de virtual shop software.

Deze video bevat een compilatie van 3D visualisaties die door Green Dino zijn gemaakt voor diverse opdrachtgevers. De meeste 3D visualisaties zijn gebruikt voor voorlichting.