Ga naar de Twitter pagina....  Ga naar de Facebook pagina....  Ga naar de Youtube pagina.... 

GreenDinoBV

  • 01-07-2016 Slagen in één keer? Stap in de simulator https://t.co/E6AAJZ240t
  • 19-05-2016 Elearning Buschauffeurs wint Generali Innovatie Prijs! https://t.co/0rjaMvz9o0 via @YouTube
  • 19-05-2016 ANWB Streetwise next level wint FIA Road Safety Innovation Award 2016. De workshops zijn door Green Dino ontwikkeld. https://t.co/Reficn7axB

Partners

DATA (Data Automated Training and Assessment) is de onderzoekgroep die zich richt op geautomatiseerde training en beoordeling op basis van gedrags registratie en analyse. De onderzoekgroep staat onder leiding van professor Wieringa en maakt deel uit van de afdeling BioMechanical Engineering van de faculteit Mechanical, Maritime and Materials Engineering (3mE) van Technische Universiteit Delft. Green Dino participeert in DATA.

BOVAG Rijscholen is de grootste branche organisatie voor de rijopleiding. Green Dino en BOVAG Rijscholen zijn Partner in Businesss. BOVAG Rijscholen adviseert leerlingen en rijschoolhouders de rijles te starten op een rijsimulator van Green Dino omdat dit goed, goedkoop en milieubewust is.

Stichting Team Alert zet zich in voor de verkeersveiligheid van jongeren in Nederland. Green Dino wil hier graag aan bijdragen. Daarom sponsoren we Stichting Team Alert door onze expertise en software in te zetten. Zo heeft Team Alert al twee keer gebruik gemaakt van onze scootersimulator. Daarbij hoorde tevens een online serious game. Beide zijn ingezet tijdens diverse campagnes met als doel de jongeren bewust te maken van hun kwetsbare positie in het verkeer.

Green Dino participeert in de Stichting ICT for Brain, Body & Behavior, i3B. Onderzoeksinstituten en innovatieve hightech bedrijven werken samen in deze publiek private samenwerking (PPS), gericht op onderzoek naar en ontwikkeling van geautomatiseerde observatie- en analysesystemen. Green Dino heeft een rijsimulator en een winkelsimulator ter beschikking gesteld aan i3B.