Ga naar de Twitter pagina....  Ga naar de Facebook pagina....  Ga naar de Youtube pagina.... 

GreenDinoBV

  • 01-07-2016 Slagen in één keer? Stap in de simulator https://t.co/E6AAJZ240t
  • 19-05-2016 Elearning Buschauffeurs wint Generali Innovatie Prijs! https://t.co/0rjaMvz9o0 via @YouTube
  • 19-05-2016 ANWB Streetwise next level wint FIA Road Safety Innovation Award 2016. De workshops zijn door Green Dino ontwikkeld. https://t.co/Reficn7axB

RIJSIMULATORS

Green Dino heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van rijsimulators. Verschillende typen zijn standaard leverbaar. Ook is het mogelijk een rijsimulator op maat te laten maken. Alle rijsimulators maken gebruik van de unieke simulatie software die door Green Dino zelf is ontwikkeld. Kenmerkend voor onze rijsimulators zijn de automatische instructie en beoordeling op basis van rijprocedures. Het online leerlingvolgsysteem geeft direct inzicht in de relatieve leersnelheid en de rijstijl van de cursist. Uniek zijn ook de registratie en beoordeling van de waarneming (kijkgedrag) en het Grip-of-Slip circuit.

 

De meeste rijsimulators worden ingezet in de rijopleiding B. Nederland loopt wereldwijd voorop met meer dan 100 rijsimulators die gebruikt worden in de rijopleiding. De meeste zijn geleverd door Green Dino. Daarnaast wordt de rijsimulator gebruikt voor rijstijl testen en trainingen. Onderzoek van TU Delft toont aan dat zowel de rijopleiding als de rijstijl test betrouwbaar zijn. Leerlingen leren en slagen sneller. De rijstijl test score laat zien wat de kans is op het maken van ongelukken. Onderzoek onder 23.000 oud rijsimulator leerlingen toont aan dat leerlingen die gereden hebben op een rijsimulator van Green Dino minder rijlessen volgen, eerder slagen en veiliger rijden na het behalen van het rijbewijs! In het juni nummer van Rij-instructie (2016) is een artikel opgenomen met de resultaten van dit onderzoek.

 

Green Dino ontwikkelt rijsimulators voor verschillende type voertuigen. Tevens wordt de rijsimulator gebruikt voor onderzoek.

 

 Auto          Truck            Bus          Alarmvoertuigen           Onderzoek

Deze video van TV Gelderland gaat over het geven van rijles op een rijsimulator.

In deze video wordt de werking van de kijkregistratie gedemonstreerd en uitgelegd.