Ga naar de Twitter pagina....  Ga naar de Facebook pagina....  Ga naar de Youtube pagina.... 

GreenDinoBV

  • 01-07-2016 Slagen in één keer? Stap in de simulator https://t.co/E6AAJZ240t
  • 19-05-2016 Elearning Buschauffeurs wint Generali Innovatie Prijs! https://t.co/0rjaMvz9o0 via @YouTube
  • 19-05-2016 ANWB Streetwise next level wint FIA Road Safety Innovation Award 2016. De workshops zijn door Green Dino ontwikkeld. https://t.co/Reficn7axB

Virtual Reality

 

files/images/Home/Virtual reality bril.png

 

 

Green Dino ontwikkelt in opdracht Virtual Reality producten zoals serious games en attracties. De serious games en attracties worden gemaakt met de 3D simulatietechnieken die ook gebruikt worden in onze rijsimulatoren. Diverse serious games zijn ontwikkeld rond het thema ´Verkeersdeelname´ zoals de HNR-game in opdracht van SenterNovem en Toyota Eco-driver in opdracht van Toyota Europe. Het is ook mogelijk serious games te ontwikkelen voor andere toepassingen. Voorbeelden zijn CBRN Trainer en de 3D Escher Ride. Een attractie met 20 seats en VR brillen die in 2002 door het museum Escher In Het Paleis in gebruik is genomen.

De 3D Escher Ride is door Green Dino gemaakt voor het Escher Museum in samenwerking met Wennekes MM. 20 bezoekers krijgen een interactieve 3D bril op en worden door de gids Peter Faber door het werk van MC Escher heen geleid. De bezoekers kunnen zelfstandig rondkijken en spelletjes tegen elkaar spelen.

Toyota Europe heeft Green Dino gevraagd een Eco Driving Game voor internet te ontwikkelen. Deze is o.a. gebruikt voor de werving van personeel. De game is onderdeel van de levering van 35 Eco Driver rijsimulators en 4 Drive Master rijsimulators aan Toyota. Klik hier of op de afbeelding om de game te downloaden.

CBRN Trainer is onze nieuwste game. Deze multi user game wordt gebruikt door hulpverleners om de onderlinge communicatie tijdens rampenbestrijding te verbeteren. CBRN Trainer is een virtueel rollenspel.