SIMULATOREN

Onze Simulatoren

Onze simulatoren zijn moderne, mobiele apparaten met geautomatiseerde instructie en beoordeling. Deze methode is gevalideerd en er hebben meer dan 100.000 chauffeurs gebruik gemaakt in binnen- en buitenland. Wij trainen en beoordelen ook zelfrijdende auto's (robots).

De geautomatiseerde instructie verhoogt de slaagkans en verlaagt de betrokkenheid bijongevallen. Klik hier voor het artikel.

Auto

De auto simulatoren worden ingezet door opleiders (o.a. rijscholen) voor het aanleren, beoordelen en behouden van rijvaardigheden. Het is een effectief en goedkoop middel om rijlessen aan te vullen en voor een deel de rijlessen op de weg te vervangen. (Een goedkoper alternatief voor een rijinstructeur met auto)

LEES MEER

Vrachtauto

Rijsimulatie is een fantastisch hulpmiddel om te gebruiken in de bijscholing voor chauffeurs. Het toepassen van rijsimulatie zorgt ervoor dat er meer in de praktijk geoefend kan worden. gegeven theorie kan dan meteen in rijgedrag omgezet worden.

LEES MEER

Bus

Door E-learning en simulatie online trainen kunnen chauffeurs vaker (nieuwe) praktijksituaties en regels oefenen. Door vaker situaties te oefenen kan rijgedrag met succes worden aangepast.

LEES MEER

Alarmvoertuigen

Het alternatief om Prioritten te oefenen of verschillende scenario's die te gevaarlijk zijn om op de weg uit te voeren. Dit is een andere manier om de wet en regelgeving te toetsen. Bijkomend voordeel van simulatie is dat deze oefenmethode tot een kostenverlaging leidt.

LEES MEER

Scooter

Via verschillende scenario's en games worden jongeren bewust gemaakt van hun rijgedrag en hun kwetsbaarheid. En wat is het effect van hun rijgedrag op andere weggebruikers.

LEES MEER