VERHUUR

Verhuur

Wilt u mensen bewust maken van hun rijgedrag, de veiligheid op de weg vergroten, brandstof besparen en mensen sneller op hun bestemming laten komen? Huur dan een simulator bij ons.

Green Dino verhuurt verschillende typen rijsimulatoren. Deze rijsimulatoren zijn eenvoudig te bedienen en voor één of meerdere dagen te huur. De simulatoren kunnen uitgerust worden met verschillende programma's zoals Het Nieuwe Rijden, Alcohol Simulatie, Rijstijl Test Training en Afleiding. Ideaal voor safety dagen, beurzen, open dagen en meer.

In samenwerking met:

Veilig Verkeer Nederland

Green Dino werkt samen met Veilig Verkeer Nederland

Verhuur rijsimulatoren

Een rijsimulator is een publiekstrekker voor safety dagen, beurzen, open dagen en andere evenementen. U bepaalt samen met ons welk programma het beste past bij het doel van uw evenement.

Verkeerssituaties gericht op verkeersveiligheid kun je heel goed ervaren op een rijsimulator.

Wilt u bestuurders bewust maken van hun rijgedrag, de veiligheid op de weg vergroten en mensen veilig op hun bestemming laten komen?

In samenwerking met Veilig Verkeer Nederland bieden wij mobiele rijsimulatoren aan om bestuurders  bewust te maken van het eigen (on)veilige rijgedrag. Deze rijsimulatoren zijn eenvoudig te bedienen en voor één of meerdere dagen te huur met of zonder instructeur. De simulatoren kunnen uitgerust worden met verschillende programma's zoals Alcohol Simulatie en Afleiding. In het programma Alcohol simulatie kun je testen welk effect alcohol heeft op het rijgedrag en in het programma Afleiding ervaar je hoe je rijgedrag wordt beïnvloed als je met je smartphone bezig bent, je navigatie tijdens het rijden instelt of iets pakt van de bestuurdersstoel. Inzet van simulatie is bedoeld voor mensen met een rijbewijs.

Bent u nieuwsgierig geworden of
wilt u een rijsimulator huren?
Neem dan contact op via 0317-467760
of via onze website:
https://www.greendino.nl/verhuur

Het Nieuwe Rijden

De Drive Master rijsimulator laat bestuurders direct zien wat de effecten zijn van het rijden volgens Het Nieuwe Rijden. Deze rijstijl bespaart brandstof, de bestuurder komt sneller aan op de gewenste bestemming (tijdwinst) en als Het Nieuwe Rijden wordt toegepast rijdt men veiliger. Het Nieuwe Rijden kunnen we in een aantrekkelijke competitie aanbieden.

Alcohol simulatie

Veel mensen denken dat ze best kunnen rijden met een glaasje teveel. Deze Alcoholtest geeft op een veilige manier inzicht in de gevolgen van het nuttigen van alcohol op de snelheid van handelen in het verkeer.

De deelnemer rijdt gedurende een van tevoren bepaald aantal minuten een parcours met een alcoholpercentage naar keuze of een rit waarin de reactiesnelheid op onverwachte gebeurtenissen wordt gemeten. Vooraf kan tevens een keuze gemaakt worden uit de weersomstandigheden en verkeersdrukte.

De reactietijdenmeting geeft inzicht hoe snel u reageert op onverwachte gebeurtenissen. Er zijn ook rijstijl trainingen mogelijk om de reactietijden te verbeteren.

Rijstijl test & training

Autobestuurders zijn over het algemeen zeer tevreden over hun rijstijl. Toch vinden jaarlijks veel ongelukken plaats die voorkomen hadden kunnen worden als de betrokken partijen beter inzicht hadden in hun rijstijl en de mogelijke risico's van deze rijstijl. Een geschikt hulpmiddel is een periodieke rijstijltraining, sinds 2009 verplicht voor vrachtautochauffeurs. Rijstijltrainingen zijn vooral populair bij ouderen die (noodgedwongen) inzien dat hun vaardigheden afnemen. Ook voor jongere rijbewijsbezitters is het goed om regelmatig kritisch naar de eigen rijstijl te kijken. Jonge beginnende automobilisten (18-24 jaar) hebben een ruim vier keer zo groot ongevalrisico als ervaren bestuurders (30-59 jaar) (bron: SWOV 2007).

Een Rijstijl Test & Training kan worden afgenomen op onze rijsimulatoren. Onderzoek uitgevoerd door Technische Universiteit Delft toont aan dat onze simulatoren geschikt zijn voor het objectief beoordelen van rijvaardigheden en het voorspellen van een verhoogde kans op ongevallen.

Afleiding

Afleiding door het gebruiken van je mobiel zorgt ervoor voor dat je belangrijke informatie mist om je veilig in het verkeer te kunnen bewegen. Bewustwording en ervaren door dit veilig uit te proberen op een van onze rijsimulatoren.

Verhuur formulier

Bereken het volgende: 6 plus 4.